GI' DET VIDERE

Tilmeld dig vores donationsnetværk

 

GI' DET VIDERE...


Ligger du inde med overskydende reklameartikler, som du af den ene eller anden grund ikke har mulighed for at bruge?


For at undgå at produkterne går til spilde ved udsmidning og destruktion, tilbyder vi at give produkterne videre gennem vores eget donationsnetværk til en institution, forening, NGO eller lign., hvor de bliver brugt og gør nytte.


Vi forvandler dine overskydende reklameartikler til en positiv løsning, som:

- Styrker din virksomheds sociale og samfundsmæssige ansvar
- Giver indhold til en potentiel brandinghistorie i pressen og på sociale medier.
- Gavner miljøet

På den måde er Donationsnetværket en non-profit aftale til glæde og gavn for såvel giver, modtager og ikke mindst miljøet.


Hvordan fungerer det?

Har du overskydende produkter, som du mener andre kan have glæde af, udfylder du formularen her på siden. Herefter udvælger Right On en modtager fra vores Donationsnetværk, som du selvfølgelig skal godkende. Vi afhenter produkterne GRATIS, og bringer dem videre til modtager.

Du modtager efterfølgende:
- et bevis på donationen
- et opslag på de sociale medier (Facebook, Instagram, LinkedIn), hvor vi fortæller om netop din donation.

Du behøver ikke være kunde hos Right On i forvejen, og de produkter du har til overs behøver derfor heller ikke være produkter, der er købt via Right On.


Donationsnetværket:

Er du en institution, forening, NGO eller lignende der kunne have brug for f.eks. kuglepenne, muleposer, t-shirts, krus mm., så kan du melde dig ind i netværket via formularen her på siden. Det er GRATIS og helt uforpligtende.

Når du har meldt dig ind i Donationsnetværket, får du en e-mail, hver gang vi har overskydende reklameartikler, og har de din interesse, skriver du tilbage til os, hvorefter vi koordinerer og fordeler produkterne på bedste måde. Det koster ingenting, og vi betaler fragtomkostningerne.


Ønsker du yderligere information, så skriv endelig til info@righton.dk.


Tilmelding