Om Right On

At være med til at gøre en

forskel ligger dybt i os!

BÆREDYGTIGHED OG VELGØRENHED ER VORES DNA

Når du læser det her, er du allerede godt på vej til at gøre en forskel. Det sætter vi mega stor pris på... og fuld respekt fordi du også tager stilling! 

Vores mission er ret enkel: Vi vil donere så meget som overhovedet muligt til velgørende formål gennem salg af bæredygtige reklameartikler og firmagaver.... Bum! Vi måler vores succes på størrelsen af den velgørenhed, vi bidrager med, både i form af direkte donationer fra ordrer, fra vores "Gi' det videre-koncept" og fra velgørende events og arrangementer. 

KUN BÆREDYGTIGE PRODUKTER - OG DE FØRSTE I DANMARK!

Right On er opstået, fordi vi ganske enkelt VIL en mere bæredygtig verden. I mere end 15 år har vi været omgivet af kuglepenne, t-shirts, kaffekopper, nøglesnore, rygsække og alverdens logoer, og det er ingen hemmelighed, at branchen for reklameartikler har et meget stort CO2 aftryk. Vi kender branchen ud og ind på godt og ondt, og Right On er den måde, vi selv gerne ville købe reklameartikler på… med hensyntagen til den verden, vi skal gi’ videre til de næste. Som Danmarks første webshop KUN med bæredygtige reklameartikler og firmagaver vil vi derfor gerne være med til at sætte en ny og langt mere bæredygtig retning for vores branche. Derfor er ALLE... og vi mener ALLE de produkter du finder her i shoppen naturligvis bæredygtige!

DET SKAL VÆRE NEMT AT VÆLGE BÆREDYGTIGT

Vi synes også, at det i dag er alt for besværligt og uoverskueligt at både finde og bestille reklameartikler. Hele processen er simpelthen for lang og indviklet. Derfor vendte vi det hele på hovedet… trådte ud af vores branche-nørd-zone og tog udgangspunkt i de problemstillinger du som kunde hele tiden bliver mødt med. Kan det gøres nemmere, hurtigere, billigere, mere gennemsigtigt OG langt mere bæredygtigt…. uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, service og tryghed? Resultatet blev Right On – et stærkt og nyskabende koncept, som vi egentlig synes at være kommet tæt i mål med. Helt i mål kommer vi nok aldrig, for der vil hele tiden skulle ændres og forbedres i takt med de behov, der er.

At være med til at gøre en forskel ligger dybt i os. Det inspirerer, motiverer og husker os hver dag på, at vi også har et ansvar. Vi synes, det giver mening. Men mest af alt synes vi egentlig bare, at det er Right On.


Bedste hilsner
Mikkel, Søren og resten af Team Right On

Stifterne Mikkel Lund og Søren Lund