Bæredygtige
reklameartikler
& firmagaver

...det eneste rigtige valg til dig,

der gerne vil gøre en forskel!

KUN BÆREDYGTIGE REKLAMEARTIKLER, PROFILTØJ OG FIRMAGAVER

Hos os finder du UDELUKKENDE bæredygtige Reklameartikler, Profiltøj og Firmagaver. Og det gør du, fordi vi ganske enkelt VIL en mere bæredygtig verden. Derfor har vi truffet et valg, og sagt NEJ TAK til alle de produkter, der ikke er bæredygtige, og som har en negativ impact på miljøet.

Branchen for reklameartikler, profiltøj og firmagaver har et stort CO2 aftryk, og det nytter ikke noget, kun at købe "god samvittighed"... det skal samtidig være produkter, der rent faktisk GØR en forskel. Derfor har vi sat barren højt for de produkter, vi tilbyder - både i form at dokumentation og graden af bæredygtighed. Og ja, begrebet "bæredygtighed" kan gradbøjes (og skambøjes) på rigtig mange måder. Et eksempel… et produkt i træ eller bambus er f.eks. ikke bæredygtigt – som andre mener, de er – med mindre det kan dokumenteres at der er brugt certificeret træ/bambus (for ansvarlig skovdrift).

GRADEN AF BÆREDYGTIGHED - DE 3 BLADE
I vores shop, kan du bl.a. søge ud fra i hvor høj grad et produkt er bæredygtigt - symboliseret ved 1, 2 eller 3 grønne blade. Er en kuglepen f.eks. fremstillet af 50% bioplast og 50% almindelig plast, får den 1 blad. Er en kuglepen derimod lavet i 100% genbrugsplast, får den 2 blade (mekanismen og blækket er stadig ikke bæredygtigt), hvor en t-shirt eller en mulepose i 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld får 3 blade.   

Udvalget af bæredygtige reklameartikler, profiltøj og firmagaver der er på markedet i dag, er ikke lige så stort som de konventionelle produkter, og prisniveauet er også højere – ligesom i f.eks. fødevarebranchen. Men når efterspørgslen stiger, udvikles der flere og flere nye, innovative, grønne produkter. Vi vil gerne sætte yderligere skub i udviklingen, og tilbyder derfor ekstrem lave priser, for på den måde at gøre de bæredygtige produkter endnu mere attraktive for dig.

Vi synes det giver mening, men mest af alt, synes vi egentlig bare, at det er RightOn.